maanantai 4. helmikuuta 2013

Flunssan tuottamaa ;)

Heipä hei kaikille :) Tänään iltapäivällä tapahtui käännekohta mun olotilassa parempaan päin!! JIPPII!! Eilisestä kotiinpaluusta saakka sarvikuono (semmonen nenähuuhtelukannu) käsissä ja höyrykattila toisessa oon yrittänny oloani kohentaa ja saada räkää ulos urakalla :D Ja vihdoin tuloksia alkaa näkymään.. Nenäliinapaketti kestää jo jopa puoli päivää ;)
Tämmöisistä "pakotetuista" sänkypäivistä mulle tulee aina seurauksia.. Mies suunnilleen kaivaa aina mittaa ja vasaraa jo valmiiksi että mistäs nyt aloitetaan,hih. Enkä tuottanut pettymystä tälläkään kertaa!! :)

Meidän tytöt on oottanut (äiti ehkä kuitenkin enemmän) uusia vaatekaappeja omaan yhteiseen huoneeseensa. Tällä hetkellä toisella on vanha rämä syvä ja korkea kaappi ja toisella on vaatehuoneessa kaiken muun ahtauden keskellä vaatteet joten kun kerran tätä aikaa oli niin siitähän se ajatus sitten taas lähti..
Huomenna vanha kiinteä vuokratalon hirveä kaappi lähtee kaatopaikalle ja tilalle laitetaan "uudet" vanhat kaapit :) Meillä on vaatehuoneessa kolme IKEAN ihan kivan näköistä samanlaista hyllykaappia ja eteisessä yksi joten aika vaihtaa vähän järjestystä ja ottaa kaapit esille ja tyttöjen käyttöön! Samalla tietysti myös järjestys vaihtuu ja pääsen taas vähän heilumaan spray maaleillakin, k-i-w-a-a <3

Asumme vuokratalossa mutta meillä on semmonen ajatus että siellä missä asutaan, oli sitten oma tai vuokra, koti pitää olla oman näköinen ja toimiva. Ostimme omaan makuuhuoneeseekin vaatekaapit viime talvena ja kyllä kannatti! Myöskin laminaattia olemme laittaneet ja tapetteja ja maaleja on harkinnassa joihinkin tiloihin! Pienelläkin saa paljon aikaiseksi :) Se miksi asumme vuokralla onkin jo toinen juttu! Meillä oli ihka oma koti, iso omakotitalo mutta niinkuin joillekkin on käynyt todella kurjasti niin kävi myös meille ja löytyikin sitten korjattavaa, hometta, lahoa ja remontti maksoi niin paljon että viimeiseksi vaihtoehdoksi kaikkien oikeudenkäyntien ja isojen ramonttilainojen jälkeen jäi myydä talo ja saada rauha asua ilman kauheata velka taakkaa niskassa. Surullinen tarina se oli mutta se on nyt mennyttä ja meitä asuu täällä vuokratalossa nyt iso mutta onnellinen perhe <3

Outoa kun ei ole kuvia nyt laitella mutta joskus kiva vaan tarinoida ja kertoilla elämää ja ajatuksia :) Huomenna aloitellaan tyttöjen huoneen muutosta ja uskokaa että salamavalot välkkyy blogia varten :D Mie kuvaan ennen ja jälkeen ja katotaan mitä saadaan aikaiseksi, en malttais oottaa että saan sen tänne teillekkin jakoon!! Mutta joo, mie kyllä lepäänkin.. Pakko vaan "vähän" saada toteuttaa ideoitaan..rauhallisesti ;)
Hyvää yötä teille <3

3 kommenttia:

 1. Voi ei..kuulostaa ihanalta taas!!! :) Mie en malta odottaa taas tulosta. :) Me meinattiin (eli mie) purkaa tuo jääkaapin viereinen pikkukaapisto ikkunan puolelta,maalata seinä jollain tehostevärillä ja laittaa pieniä avohyllyjä. :) Kun nyt vaan aikaa moiselle löytyis. Mutta kuvia ja livekierrosta kiitos kunvalmista. :-) Ja ihanaa kun vointi sulla parempi. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikkelis moikka Teija :) ja kiitos...lopputuloksesta sitten vasta nähdään miten kävi ;) Ompa kiva suunnitelma sullakin.. <3 Pieni vinkki vain..kysykää lupaa koska kiinteitä keittiön osia mie vähän epäilen et vois purkaa :( Ei tuu sitte laskua perään!! Myö silloin aikanaan saatiin lupa vaatekaappeihin kun kysyttiin, sillä edellytyksellä että ne pitää sitten jättää tänne jos muuttaa! No tottahan toki sen ymmärrän :) Mutta ei kun vaan sisustus intoa ja palataan asiaan molemmin puolin :)

   Poista
 2. No lupaa ilman muuta kysytään, pakkohan se onkin kun ei oo omaa omaisuutta. :) Yleensä nuo onneks on myötämielisiä, mutta katsotaan kuinka käy. :)

  VastaaPoista

Ihana komenttisi piristi minua varmasti, kiitos <3