torstai 31. tammikuuta 2013

Sweet Dreams


Tässä räkäpaperien keskellä makuuhuoneessa oli hyvä kuvailla ympäristöä tänään :) Sain napsittua ihan kivasti kuvia ja samalla huomasin miten joka paikasta uupuu kynttilöitä ja on tyhjiä kohtia jotka suorastaan kirkuu jotain siihen laittamaan joulu koristeiden jäljiltä. Kuvista näkee selvästi tämänhetkisen meidän kodin värimaailman ( lastenhuoneita lukuunottamatta) vaikkakin tuosta huoneesta puuttuu kokonaan ruskea jota sitten taas on meidän keittiössä päävärinä huonekaluissa. Makuuhuoneessa puolestaan on rakastamaani ihanaa harmaata tekstiileissä ja vähän, siellä täällä! Pari vuotta sitten ostin uuden sängyn meille ja harmikseni en löytänyt kohtuu hintaista valkoista sänkyä joten ostin sitten ruskean ja rupesin viime keväänä maalariksi :) Pensseli alkoi heilumaan ja pian sänky oli hohtavan valkoinen maalattuani sen tartuntamaalilla jonka jälkeen kalustemaali perään ja hyvä tuli. Saman kohtalon sai apteekkarin ruskea lipasto sekä seinähyllyt. Vetokahvat ja hyllyjen kannattimet sprayasin mattaharmaalla. Kylläpä ollaankin nukuttu siitä asti hyviä unosia ;)

Kattokruunun pongasin muutamia vuosia sitten K-Raudasta, se oli niin ihana että oli sekunnin harkinnan jälkeen saatava omaksi <3 Sitten se seilasikin muutamien huoneiden väliä eikä oikein löytänyt omaa paikkaansa mistään, kunnes pääsi meidän makkariin ja sitten vasta tuntui että oikea paikka oli löytynyt! Se tuo mukavasti hentoa vaaleanpunaista tuonne ja kun muutaman vaaleanpunaisen kynttilänkin ostaa lyhtyihin, tehosteväriä on tarpeeksi makuuhuoneen rauhalliseen tunnelmaan :)



Makuuhuoneeseen en ole tapetteja halunnut, tarratekstit seinässä on riittänyt tuomaan sen jonkun jujun sinne! Löysin SWEET DREAMS tekstin Kouvolasta yhdestä sisustusliikkeestä ja sille omistin toisen seinähyllyistä, se ikäänkuin "seisoo" hyllynpäällä ja näytti sinne hienosti asettuvan. Oli ihana täydennys löytää P.S I love you Santikin sivuilta ja sain sen vielä lähes saman värisenä.. Nyt ne joka ilta täydentää sängyn päätyseinässä toisiaan :) Mä etsin aina pitkään ja harkitusti tekstejä, niiden tarttee aina "kolahtaa" minuun jotenkin, liittyä minun elämään tai viestittää meidän perheen ajatuksia! Kannattaa kokeilla, ne on ihania ja hauskoja sisustuspiristeitä seinille, oviin tai kaakeleihin, ja vaikka mihin, minne saat ne tarttumaan!

Näihin makuuhuonetunnelmiin on hyvä lopetella tässä vaiheessa iltaa, tuliko sulle mieleen jotain mitä unohdin mainita tai sinua kiinnostaa, muista, aina voit minulle kirjoitella ;) Sanoisinko nyt teille että makeita unia, SWEET DREAMS <3 <3 <3, Katja.

10 kommenttia:

  1. Aivan ihania nämä sun sivut <3 Meidän kotikin kaipaisi kovasti sun sisustussilmää ja ideoita... Mut paha vaan, kun on tuo budjetti aina lähempänä 0€....:(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos krista <3 pienelläkin budjetilla saa aikaseksi jotain kun kärsivällisesti etenee kohti tavoitteita!! Juuri tällä hetkellä voin niiiiin hemskutin hyvin sanoa että tiedän mistä puhut! Nim. sairaslomalla ei oikein tienata.. Mutta kyllä me aina voidaan unelmoida jos ei heti päästä toteuttamaan ;) Kiitos kun kommentoit, tulen niistä aina niin kovin,kovin iloiseksi :) Hauskaa viikonloppua!

      Poista
  2. uuh ihanaa<3 niin on kaunis tämä anopin koti<3

    VastaaPoista
  3. :) Hyvältä näyttää !

    VastaaPoista
  4. Kannatti eksyä tänne blogi sivuillesi =) piti käydä pikaisesti tietokoneella mutta jäinkin sitten lukemaan koko blogin läpi!! aivan ihana makuuhuone <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Ja anteeksi että vastaukseni Tarja kesti näin kauan mutta en huomannut sitä, kun vasta eilen! :) Sait minut iloiseksi, kun kerran olet ihan viihtynyt kauemminkin blogini äärellä!! Tervetuloa lukijakseni, jos vain kiinnostaa :) Ja erittäin ihanaa kun kirjoittelit minulle, niitä olenkin odottanut!!! Hyvää kevään jatkoa <3

      Poista
  5. mistä oot tarrat hankkinu? ite tilasin wall decorilta, siellä myös jotain, mut toi iso oli aika hintava :/. kiitos etukäteen vinkeistä :)t.armi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa Armi :) Eli tarroja olen hankkinut verkkokaupan kautta Santikilta. Mutta kouvolassa on sisustusliike mokka, ihan kouvolan keskustassa ja sieltä aina joskus bongailee tosi hyviä tekstejä ja mun mielestä suht edullisia :) MM.lastenhuoneen ja keittiön sekä toinen makuuhuoneen teksteistä on sieltä! Nyt olen katsellut wilhelmiinan kammarin verkkokaupasta aivan upeita, sydämeen asti ulottuvia tekstejä..käyhän vilkasemassa ;) Sinooperista sais tosi edullisesti mutta ainakaan mulla ja jasmilla ei pysynyt seinässä! Toivottavasti auttoi jotenkin :)

      Poista
  6. ja ps. tässä myös mahtavaa jälkeä! :) t.armi

    VastaaPoista

Ihana komenttisi piristi minua varmasti, kiitos <3